A Sissy szerezte meg a kupát

2018. február 18., vasárnap 14:43

Harmadik alkalommal szervezték meg szombaton Vértessomlón a „diszkréten” nem öregfiúk, hanem U40+ Kupa elnevezésű teremlabdarúgó tornát, melyen hagyományosnak mondhatóan a Kormányhivatal, az MLSZ megyei igazgatósága, a Felsőgalla, a Sissy és a házigazdák együttese küzdött a serlegért.

A csapat(ok)ból nem hiányozhatott Dr. Kancz Csaba, a kormányhivatal vezetője sem, aki első meccsén az MLSZ, később pedig a Kormányhivatal mezét öltötte magára. Pontosabban a „Csak a Somló!” feliratú somlói mezt, a hivatal együttese ugyanis abban rúgta a bőrt, de ez egyáltalán nem zavarta őket, a kupa záró mérkőzésén 6-3-ra verték el a házigazdákat. Előtte azonban egyáltalán nem brillíroztak, egyedül a Vértessomló ellen hagyták el győztesként a pályát, így magabiztosan szerezték/őrizték meg a torna ötödik helyét, ahol tavaly is zártak.

Az elmúlt évben a Felsőgalla remekelt, idén azonban méltó ellenfelére talált a Sissy Öregfiúkban: a csapat elsőként a Vértessomlót, második mérkőzésén a Felsőgallát, harmadikon az MLSZ-t, végül a Kormányhivatalt múlta felül, ez utóbbit a leg gólzáporosabban, 8-1 arányban. A Sissy tehát 100%-os teljesítményt nyújtva 12 pontot szerzett, ezzel el is hódította a kupát. A Felsőgallának a Kormányhivatal és az MLSZ elleni meccsen sikerült 3-3 pontot begyűjtenie, ami a torna második helyéhez volt elegendő. A két 4 pontos együttes, az MLSZ és a Vértessomló között a gólarány döntött a megyei igazgatóság javára, tehát a házigazdáknak meg kellett elégedniük a negyedik helyezéssel.

Kevesebb